roltrapbezuiniging

  • 4 July 2022
  • 5 reacties
  • 166 Bekeken

Reputatie 3

Zo wie zo al belachelijk dat veel roltrappen en liften het niet doen; maar waarom op Amsterdam Zuid (en misschien binnenkort wel op meer stations) de roltrap vervangen door een vaste trap?…...Lekker als je veel bagage heb….gelukkig nog een lift…..Dus niet onder het mom van Energiebesparing(Prorail) Het is gewoon reiziger pesten met roltrappen vervangen door de vaste trap...Slaat nergens op/Waar is dit goed voor? En dus geen vriendelijke groet!

 

Overigens wel genoten v/d ICNG presentatie in Rotterdam! Dit was Alstom bezoekt Alstom aangezien ik bij Alstom  werk...Toch nog een vriendelijke groet!


5 reacties

Reputatie 7
Badge +3

ProRail geeft aan dat dat is om het toenemend aantal reizigers meer ruimte te geven. Met name tijdens de spits is de doorstroming nu een probleem. Als de hele verbouwing klaar is komen de roltrappen weer terug. 

Reputatie 1

Even goed lezen! Gaat om een tijdelijke vervanging ivm uitgebreide werkzaamheden op station Zuid. En er is idd een lift.

Reputatie 3

Goed om te lezen dat de roltrappen weer terugkomen!  Dank/blij mee!

Verstandige keuze want die roltrappen op Amsterdam Zuid hebben nu niet echt een goede capaciteit voor de grote van het station en je bent er op aangewezen als je wilt overstappen en geen extra kosten wilt hebben.

Reputatie 7
Badge +3

Even goed lezen! Gaat om een tijdelijke vervanging ivm uitgebreide werkzaamheden op station Zuid. En er is idd een lift.

Er is een lift ja. Helaas defect.

 

 

Reageer