beantwoord

Trein rijdt door zonder stoppen.

  • 22 October 2022
  • 2 reacties
  • 277 Bekeken

Zojuist reedt de trein richting Utrecht Amsterdam Sloterdijk voorbij om 02:12. Ik heb dit nog nooit meegemaakt, de trein zou hier namelijk stoppen. De trein reed namelijk ook gewoon op tijd. Nu moet ik hier midden in de nacht een uur wachten… De machinist zal wel vergeten zijn te stoppen, hopelijk vergeet diegene niet weer te stoppen bij het volgende station. 

icon

Beste antwoord door Thom 22 October 2022, 07:47

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Allereerst mooi dat u ondanks dit toch wel nare gebeuren zo netjes reageert. Dat zien we hier helaas wel eens anders. Het is waarschijnlijk een menselijke fout van de machinist, maar het geeft wel overlast en midden in de nacht op Sloterdijk is gezien het publiek daar soms geen onverdeeld genoegen.

U heeft een uur vertraging en kunt de daarbij passende tegemoetkoming via Geld Terug bij Vertraging krijgen, maar dat weegt niet op tegen de overlast. Het had niet mogen gebeuren en midden in de nacht met een uurverbinding is het helemaal erg.

Reputatie 7
Badge +3

Dit zal denk ik komen omdat deze nachttrein hier normaal gesproken niet stopt. Zal waarschijnlijk komen door de werkzaamheden.

Op de vertrekstaat van Sloterdijk staan nog meer nachttreinen die zouden stoppen, maar bij sommigen zie ik dan de stop op Sloterdijk in de rit zelf weer doorgestreept, bv bij deze https://treinposities.nl/ritinfo/20221021/1410 en https://treinposities.nl/ritinfo/20221021/1409  En bij nog een ander is die stop er in de rit zelf al uit. Ik vraag me dus af of uberhaupt wel een nachttrein wel is gestopt, misschien een foutje dat ze wel in de planner stonden. Zou wel slordig zijn.

 

Reageer