beantwoord

geld terug gevraagd maar krijg maar 1 euro

  • 9 September 2023
  • 2 reacties
  • 62 Bekeken

  • Op het juiste spoor
  • 0 reacties

Ik heb geld terug gevraagd aangezien ik 20 euro heb betaald voor het niet uitchecken in Rotterdam. Ik had daar namelijk ingecheckt om mijn studenten reis product week ov aan te zetten. Daarna ben ik door gegaan naar mijn eindbestemming met mijn studenten weekvrij-ov en nu moest ik alsnog 19 euro betalen terwijl dat helemaal niet zou moeten. Hoe vraag ik dit terug alles. (Ik probeerde geld terug te vragen via vergeten uit te checken) 

icon

Beste antwoord door Laura NS 9 September 2023, 14:40

Bekijk origineel

2 reacties

Welkom op onze NS Community Sim1. Je had bij het corrigeren de vertrek- en eindbestemming gelijk moeten maken. Heb je dit ook gedaan? → Rotterdam C. - Rotterdam C.

Badge +3

Om een SRP op je kaart te zetten hoef je niet in te checken, want dat doe je bij een automaat buiten de poortjes of bij een supermarkt e.d.

Je zou het kunnen proberen via https://www.ns.nl/formulieren/geld-terug.html en dan vergeten abonnement en ‘anonieme’ ov-chipkaart kiezen, waarbij je het nummer van je persoonlijke kaart invult.

Maar of dat ook werkt voor een SRP weet ik niet, probeer anders https://www.studentenreisproduct.nl/ik-ben-een-reizende-student/declareren

Reageer