beantwoord

ov-fiets enkhuizen

  • 21 June 2023
  • 6 reacties
  • 93 Bekeken

Je zou een ov-fiets moeten kunnen huren in enkhuizen maar in de ns app staat [volgens mij al een JAAR] dat er een storing is. Waarom wordt dat niet opgelost......

icon

Beste antwoord door Lorena NS 21 June 2023, 12:43

Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 7
Badge +1

Ik denk dat je gewoon een fiets kan huren in Enkhuizen, maar dat de app in storing is op dat station.

Reputatie 6
Badge +2

Hoi PeterSpoorVgi

Zoals Henkpeetersen al zegt, kun je daar wel OV-fietsen huren. Kun je aangeven waar je deze storing precies ziet? Wanneer ik het zelf via de app opzoek, kom ik namelijk geen storing tegen.

Reputatie 7
Badge +2

Op jullie website wel:

 

Reputatie 6
Badge +2

Ah, bedankt Daniel! Ik ga er direct achteraan met de vraag of dit verwijderd kan worden. Volgens onze gegevens zijn er vandaag gewoon OV-fietsen gehuurd in Enkhuizen.

Reputatie 7
Badge +1

Op jullie website wel:

 

Dat is dan weer dus duidelijk een geval van de ene afdeling weet niet wat de andere afdeling aan het doen is. Misschien handig om gelijk even na te gaan of er nog meer locaties op gesloten staan, die dus wel open zijn.

Badge +3

Via https://ovfietsbeschikbaar.nl/locatie/ekz001 dezelfde melding, maar de stalling (box met 22 verhuurbare fietsen) geeft wel live informatie.

En als je dan kijkt op https://ovfietsbeschikbaar.nl/locatie/ekz001/verloop (voor bijv. de laatste week) zie je dat er gewoon fietsen verhuurd worden.

Reageer