Interview met machinist en conducteur

  • 18 October 2022
  • 4 reacties
  • 307 Bekeken

Hoi,

Wij zijn Pien, Marijn, Aniek en Aukje en we studeren bedrijfskunde aan de Radboud universiteit. Wij doen een klein onderzoek naar de invloed van Werk shifts op het ziekteverzuim. Hiervoor zouden wij graag een machinist en conducteur willen interviewen. Zou dit mogelijk zijn en heeft iemand tips hoe we in contact kunnen komen? We horen het graag! 

Alvast bedankt, 

Pien, Marijn, Aniek en Aukje


4 reacties

Reputatie 6
Badge +2

Hoi Aukje Spaan (en Pien, Marijn en Aniek) en welkom bij de NS Community! 
Het kan zijn dat er nog een conducteur of machinist gaat reageren onder dit topic. Houdt het dus vooral even in de gaten! Ook kunnen jullie een mail sturen naar stagedesk@ns.nl met het verzoek voor een interview. 

Ik denk dat je beter met een verzuim manager daarover kan praten en niet zozeer met het rijdend personeel, wij hebben immers geen relevante cijfers tot onze beschikking. Succes met het onderzoek!

Reputatie 7
Badge

Je mag me best interviewen, maar wij hebben inderdaad geen inzicht in de cijfers en kunnen je alleen vertellen hoe het werk invloed op onze eigen gezondheid heeft (gehad).

Hoi,

Allereerst bedankt voor jullie reacties. Voor ons onderzoek is inzicht in cijfers niet van belang, aangezien wij een kwalitatief onderzoek gaan uitvoeren wat betreft de factoren die van invloed zijn op het ziekteverzuim binnen de NS. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. arbeidsverhoudingen, work-life balance en arbeidsvoorwaarden. Wij hebben al contact met een case manager wat betreft verzuim. Daarnaast lijkt het ons interessant een interview af te leggen bij zowel een machinist als een conducteur. Wij zoeken hiervoor dus naar een machinist en conducteur die ons hierbij willen helpen. 

Alvast bedankt, 

Pien, Marijn, Aniek en Aukje

Reageer