Klacht: Toiletten in trein steeds weer defect.

  • 20 November 2022
  • 3 reacties
  • 123 Bekeken

Reputatie 2

Het valt mij op dat de laatste tijd toiletten in de trein vaak defect zijn. Nu een trein met 2 treinstellen en in beide treinen is het toilet wederom defect! Als je nodig moet is dit heel vervelend NS! Zijn er onderdelen in bestelling of zo? Waarom gebeurt dit de laatste tijd zo veel? Heel irritant! šŸ˜ 


3 reacties

Reputatie 7
Badge +1

Denk nou zelf eens na voor je wat roept (op zich terecht)

1.daarvoor heb je personeel nodig en dit lijkt me nou niet echt een heel aantrekkelijk baantje in die goreĀ kots etc.

2.steeds meer mensen nemen toch die trein en dus qua kans ook steeds hoger dat er dan wat misgaat of kaduuk

3.uit eigen ervaring: NL -en dan vooral de wat latere avond als hier nog volop treintjes rijden- hebben veel sneller de neiging te gaan vandaliseren of stennis te trappen als de landen rondom ons. Nu zullen er vast wel moraalridders preken dat dat komt door onvoldoende patrouilleren van de gastdames/heren op de trein oid, maar ach. Plus dat hier een behoorlijk grote groep aan voor niks rijdende studentjes is, die in het algemeen ook niet bekend staat als altijd netjes en opgeruimd. Mogelijk dit alles mede omdat de dagelijkse omgeving veel te weinig stimuleert en alles al overgeorganiseerd voor die veiligheid.

(of nog heel veel erger: van die gastdame/heer in de taakomschrijving vastleggen dat bij die serviceren ook alle WCs even gecheckt worden en dan evt. afgesloten indien te vies voor gebruik? Doen ze in DE op de ICE welā€¦...In airlines ook trouwens.

4.en als je zou moeten kiezen: helemaal geen trein vanwege onderhoud in de remise of dan toch maar een die wel rijdt, maar met afgesloten WC of beklodderde ramen-hoe valt dan de keus uit?

2.steeds meer mensen nemen toch die treinĀ 

Dat blijkt niet uit de cijfers van Translink

Vervelend, inderdaad. Welke trein was dit precies, Meneer Rogier?Ā 

Reageer