Sticky

Verdien ranks en badges

  • 19 April 2018
  • 0 reacties
  • 1498 Bekeken

Een zo hoog mogelijke rank of badges in verschillende categorieën. Dat kun je allemaal verdienen door actief mee te doen op onze community. Behaalde ranks en badges zijn zichtbaar in je profiel. Handig voor een vragensteller, want die kan zo de waarde van een antwoord beter beoordelen.

Ranks en badges
Voor ranks en badges speelt iedereen automatisch mee. Je verdient ze door je gedrag en activiteiten op de community. Op basis hiervan word je in een bepaalde rank ingedeeld. Binnen die rank kun je vervolgens opklimmen. Badges zijn te behalen in verschillende categorieën. Als je laat blijken dat je alles weet van de OV-chipkaart, kun je bijvoorbeeld ‘OV-chip specialist’ worden. Daarnaast zijn er ook nog likes. Die krijg je van elkaar. Door op het duimpje onder jouw post te klikken, laat een ander forumlid zien dat hij jouw antwoord nuttig vindt.

Stimulans
In principe geldt: hoe meer je bijdraagt aan de community, hoe hoger de beloning. Door bijvoorbeeld andere forumleden te helpen of bij te dragen aan een goede sfeer, kun jij een rank of badge verdienen. Dat is leuk voor jou en het helpt andere gebruikers. Want op deze manier maken we samen van het forum een nog leukere plek waar reizigers nog beter en sneller geholpen worden.

Uitzetten
Als gebruiker verdien je automatisch ranks, badges en likes voor het door jou getoonde gedrag en activiteit op de community. De weergave van de door jou verdiende ranks en badges kun je uitzetten in jouw profiel. De weergave van ontvangen likes door andere gebruikers kun je niet uitzetten.

This topic has been closed for comments