Sticky beantwoord

Ik heb een OV-fiets gevonden, en nu?


Ik heb een OV-Fiets gevonden. Nr 75601

icon

Beste antwoord door Tomas NS 3 September 2022, 14:00

Bekijk origineel

204 reacties

Reputatie 7
Badge +3

Een modorator kan checken of deze fiets vermist. Als dat zo is wordt deze fiets opgehaald als je ook even aangeeft waar deze fiets staat. 

Staat er ook een letter bij het fietsnummer? De variant zonder letter erbij is wel verhuurd, maar missen we (nog) niet. Fijn dat je wel de moeite neemt om het te melden!

De OV-fiets staat bij adres Veenmossingel 28 in Purmerend. 

 

moderator: telefoonnummer verwijderd

Het fiets nummer 75601. Geen letter.

Bedankt voor de aanvulling, RobLassche.

Zoals Maxime aangaf is er momenteel geen reden om aan te nemen dat we deze fiets kwijt zijn. Ik zet er wel een melding bij dat de fiets hier staat. Mocht ie er echt na een langere tijd nog steeds staan (en dan heb ik het over weken), trek dan gerust even weer aan de bel.

In ieder geval bedankt voor het melden!

Fiets 76363 staat al een paar weken op een gekke plek in Vleuten. Locatie: langs het fietspad tegenover Utrechtse Heuvelrug 130, 3452JA

 

Reputatie 6

Bedankt voor het melden PWA777! Ik heb het doorgezet en de fiets gaat opgehaald worden. 

Ook hier een fiets die al lange tijd staat in Amsterdam, fietsnr op foto, lokatie omgeving Marcantilaan

 

Bedankt! Ik heb een opdracht aangemaakt om de fiets op te laten halen!


Aan de Mijnbouwweg in Amersfoort, tegen de zijgevel van de BCC staat al een hele tijd deze OV-fiets. Zijn jullie ‘m kwijt? Dan is ie gevonden. 

Bedankt voor de melding Treinrover. Ik zie dat er enkele dagen geleden al een verzoek is ingediend om deze fiets op te halen, hopelijk wordt hij snel opgepikt!

Dag mijn zoon heeft een first gevonden bij de sloot in Driehuis. Nummer 27179 zonder zadel en op slot.

Naast het parkeerterrein van de COA 

Hoi Anniemijntje! Welkom bij onze Community.

Bedankt voor het doorgeven! 😀 Een oplettende medegebruiker van deze Community heeft deze eerder vandaag al doorgegeven en daar heb ik een melding van gemaakt.

Goedendag, er staat al maanden OV-fiets 36252 tegen de blinde gevel van het huis naast de garage op de Barentszstraat 50, 2518 XH Den Haag.

 

Reputatie 6

Hey veens030. Welkom bij de NS Community.

Ik heb een melding doorgezet, deze fiets gaat opgehaald worden.

Hoi, er staat al ruim een week een OV fiets in de wijk. Nummer onbekend, ik heb nergens een nummer kunnen ontdekken. Hij staat t.h.v. Wederiklaan 111 8245LD Lelystad

 

Goedemiddag Mau1977 en welkom bij de NS Community.

Bedankt voor de melding. Het fietsnummer zou genoteerd moeten zijn op het achterspatbord, of op het frame ter hoogte van de tekst ‘OV-fiets.nl’. Ik zie dat het gaat om een fiets met een elektronisch slot, in welk geval er ook een QR code geplaatst zou moeten zijn.

Echter, uit de foto lijkt het er inderdaad op dat deze bij de betreffende fiets zijn verwijderd. Ik zal een algemene melding maken dat er op deze locatie een fiets staat zonder fietsnummers. Hopelijk wordt hij spoedig opgehaald.

Hallo,

 

ik heb ook een fiets gevonden op de Deltasingel in Deurne. Tussen nummer 34 en 36 in, bij de lantaarnpaal (zit niet vast met ketting, wel op slot). Nummer: 18869.

 

Reputatie 6
Badge +2

Hi FabianB en welkom bij de NS Community! 

Deze fiets wordt op dit moment nog verhuurd. Ik heb de locatie er wel bij vermeld. Mocht de fiets door de huurder toch als vermist wordt gemeld, weten we waar deze staat. Bedankt voor het doorgeven!

Hi FabianB en welkom bij de NS Community! 

Deze fiets wordt op dit moment nog verhuurd. Ik heb de locatie er wel bij vermeld. Mocht de fiets door de huurder toch als vermist wordt gemeld, weten we waar deze staat. Bedankt voor het doorgeven!

Ok, ik ben benieuwd, er staan hier nooit OV fietsen, en deze staat ook niet vast met de ketting, dat maakt t voor mij toch wel verdacht. Ik vermoed dat ie ergens is opgepakt en meegenomen en nu hier gedumpt is. Maar goed, kan de verhuurder nu ook deze locatie zien? Stel dat ie door een ander is verplaatst?

Deze fiets staat al een tijdje voor de ingang van een revalidatiecentrum. Gronsvelderweg 140 in Maastricht. 

Die zijn we zo te zien inderdaad al geruime tijd kwijt. Dankjewel voor het doorgeven, Jolanda.HG. 
Ik heb er meteen melding van gemaakt zodat we de fiets kunnen ophalen.

Goedemiddag er staat hier al een lange tijd een Ov fiets voor ons bedrijf

 

Ravo

 

Otterkoog 1, 1822 BW Alkmaar

 

 

 

Goedemiddag fa-ma-che en welkom bij de NS Community!

Deze fiets is inderdaad al enige tijd vermist. Ik heb bij deze doorgegeven waar hij staat. Bedankt voor de melding!

Fiets 11151 staat al zeker een maand in de struiken bij Marsweg 47 in Zwolle. Gelukkig werden vanmorgen de struiken gesnoeid zodat de fiets weer zichtbaar is. Misschien wel een goed idee om hem/haar hier weg te halen?!

 

 

Reageer